Sunday, December 7, 2008

SALAM AIDILADHA

Esok kita semua di Malaysia akan menyambut Hari Raya Haji. Jadi dalam kesempatan ini.. aku dan isteri nak ucapkan salam Aidiladha kepada mereka yang beragama Islam. Khasnya kepada pembaca blog

Tentunya ramai yang dah balik kampung. Jadi dalam seronok tuu.. hati-hati semasa memandu. Ingat orang yang tersayang


Bagi korang yang tak balik kampung. Yang beraya kat umah sendiri. Boleh lah tengok-tengokkan rumah jiran. Kita bantu membantu

Aku percaya, mungkin ada family korang, mak bapak, mungkin bos, mungkin jiran, yang pergi menunaikan Haji kali ni. Jadi kita doakan mereka agar mendapat haji yang mabror. Insyallah. Kita mohon juga supaya mereka selamat sampai ke tanah air

Bagi korang yang buat korban. Mudah-mudahan korang akan mendapat berkat dari Allah. Selain tu.. aku baru jee terima SMS dari Puan Shamsiah. Dia ni klien aku. Jadi dia bagi tau, wukuf di Mekah pada hari nii (Ahad), waktu kemuncak doa adalah antara jam 5.09 petang sampai 10.38 malam waktu Malaysia. Bagus kita ambik peluang nii untuk kita bermunajat, berdoa kepada Allah

Untuk raya haji kali ni.. aku sambut kat Melaka. So sapa-sapa yang dok Melaka.. boleh lah calling-calling. Kita gi minum. heh heh

7 comments:

jeguk said...

Salamat Menyambut aidilAdha..


INGAT TANAH ,INGAT JURUUKUR..

tuan tanah lupe nak tulis di akhir topik nie...biasa dia tulis...heheh..

juruukur said...

Yelah... aku terlupa.. heh hehe.. Alhamdulilah.. syukur ko perasan ekk.. heh hehe.

tak pee.. khas buat jeguk.. INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR.. heh heh

SALAM AIDILADHA

KEOWN said...

Selamat Hari raya aidil adha juga. Semoga korban yang kita buat tahun ini akan diberkati Allah..

al_husni said...

salam aidil adha buat tuan tanah n smua pembaca blog ni..

zerocredit said...

salam aidil adha

faris said...

salam aidiladha untuk tuan tanah jugak..

juruukur said...

keown, al-husni, zerocredit, faris.. salam aidiladha

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP