Tuesday, July 14, 2009

HULU LANGAT - TANAH UNTUK DIJUAL

Suka aku bagi tau kat kekawan sekelian.. ada tanah untuk dijual kat Hulu Langat. Kat Lembah Azwen, Lot 2058 GM811

Tanah nii berkategori perniagaan.. tuan tanah dah pun convert dari kategori pertanian kepada perniagaan. Luas tanah nii 4e 2r 10p @ 1.8464 hektar. Berkedudukan kat lapis yang kedua dari jalan besar

Tuan tanah nak jual ngan harga RM150K se ekar.. murah banget nii (harga boleh runding lagi)

Untuk sapa-sapa yang berminat.. nak buat site visit.. bole call aku.. jangan malu.. jangan segan..

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576

9 comments:

MattDemon said...

Zal..aku raser murah la tanah nie..sbb kat Trengganu pun dah cecah RM60K untuk 1/4 ekar..tgk cam dah ader access road

juruukur said...

matt.. tanah nii lapis kedua.. topografi tanah nii.. agak curam.. kalo kita beli.. nak buat kebun.. kira ok laa..

kalo nak buat lot bungalow.. aku rasa kurang sikit nii

MattDemon said...

oo..okies...sbb tu kena wat site visit kalu nak beli tanah kan...thanks bro..:)

juruukur said...

matt.. kalo nak beli tanah nii.. kena site visit, mesti tahu sempadan tanh yg nak dibeli, tentukan topografi tanah tuu, semak zooning

kalo semua tuu.. memenuhi keperluan kita.. baru laa kita beli

shaiful said...

nak 1 ekar je boleh ke ?

Anonymous said...

ehm... menarik tapi skrg ekonomi tak berapa bagus... berapa blh kurang nie..? btw, kenapa tuan tanah skrg nak jual..?

juruukur said...

tuan tanh nak jual.. RM150K sekar.. tanah kategori perniagaan.. harga bole bincang lagi..

MY said...

Tanah kategori perniagaan? Tanah mana? Bukan tanah dlm gambar tu kan? Kat mana tanah tu?

bling2 said...

Tanah untuk dijual

http://www.agrobank.com.my/article.cfm?id=849

bukak web agrobank pastu klik menu hartanah untuk dijual

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP