Thursday, July 2, 2009

CASHFLOW101 & BUKU UNTUK DISEWA


Suka aku war-warkan kat kekawan semua.. sapa-sapa nak try main CASHFLOW101.. Korang berpeluang untuk sewa dari aku.. bukan tuu jee.. aku tambah lagi ngan 10 bijik buku.. koleksi buku Robert T.Kiyosaki.. sebagai bonus..

Semua nii.. utk kebaikan korang gak.. korang tak perlu nak keluar duit bebanyak.. untuk dapat ilmu.. sambil main sambil membaca.. tul tak?

Kenapa korang perlu sewa :

1. Tak perlu keluar modal banyak.. nak beli 1 set game pun dah RM750.00.. tu belum masuk buku.. 1 buku pun dah RM69.90 x 10 buku : RM699.00.. mahal tuu.. jadi bagus korang sewa jee

2. Main sekali sekala.. sibuk sangat ngan kerja.. kekadang tuu kita tak free nak main.. so kenapa nak membazir beli barang yg sekali sekala kita guna.. sedangkan kita boleh sewa pada harga yg murah

3. Reward anak or family korang.. contohnya... katalah cutii sekolah... atau anak korang baru lepas exam.. score lak tu.. sewa laa CASHFLOW101 ni.. reward dia orang tu.. mereka mesti enjoy.. aku boleh jamin.. mereka tuu mesti puas hati dgn games yang ada nii

4. Lebih masa kat rumah.. tak yah keluar.. nak tgk wayang kee.. nak gi keluar jalan-jalan ke… duk kat rumah pun ada hiburan..

5. Tak perlu rugi ruang rumah.. kalau beli game ngan buku.. nanti mesti problem.. nak letak mana laa benda-benda nii.. jadi nak jimat ruang rumah korang.. korang bole sewa jee.. ha ha ha

6. Test game nii.. sebelum nii korang pun tahu.. aku selalu promo game nii.. kononya game nii bagus laa.. bole belajar banyak benda laa.. tapi korang curiga keberkesanannya.. so kenapa tak try ngan sewa dulu.. kalo korang puas hati.. baru laa korang beli

Jom crita bab harga lakk.. utk harga promosi.. aku akan sewakan pada kadar RM70 selama seminggu.. iaitu 168 jam lee.. kalau korang bahagikan… dpt le RM0.42 per hour…. Murah banget.. apa laa sangat 0.42 sen sejam tuu.. berbanding ilmu yang korang dapat

Senang aku summarykan cam kat bawah nii
Rental seminggu = RM70
Deposit = RM70
10 buah buku = RM freeeeee


Satu jee aku minta … jaga lah bebetul game nii.. pasal aku open sewa utk bebudak blog jee.. bukan org luar.. aku dah kasii sewa murahh.. tolong la jaga cam korang nye harta gak … kalau dah rosakk … sorang pun tak leh nak sewa lagi..

Ok.. bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576

13 comments:

zerocredit said...

bro..insyaallah...nanti aku balik kl..aku cari n sewa ngan bro..nak ajak kawan kawan aku main.

juruukur said...

zerokredit.. bole.. no problem..

KEOWN said...

Kalau tak tahu nak main, rasanya boleh rujuk pada Naufal... si Jurukur Jr.

juruukur said...

hak hak.. keown.. ko tengok kat gambar tuu.. naufal siap letak pensil kat telinga dia.. hak hak

senang nak kira duit tuu.. ha ha ha

kayzen said...

hensem la model cashflow tuh.. ader sesaper nak booking buat menantu?


nampaknya game cashflow pon dah dijadikan mesin cetak duit.. bagus tol laaaaaaaa

KEOWN said...

bun.. takpa.. kalau dia dah start pegang calculator.. siaplah... balik keje aje.. dia tanya ko.. hari ini berapa untung abanh.. ayam ada jual ke.. limau berapa kilo jual// blaa. blaa..

merdekahutang said...

Satu lagi mesin duit ilham juruukur. tahniah bro.

juruukur said...

kayzen.. ha ha ha.. anak aku kecik lagi.. belum sunat lagi.. hak hak hak.. tapi ada sapa2 nak book kee? naufal ada tanah banyak.. banyak rumah.. cash banyak.. hu hu hu

keown.. hak hak hak.. kalo robert tiyosaki "richdad poordad".. naufal lak "richboy poorboy".. hu hu hu

merdekahutang & kayzen.. hu hu.. aku tak harap.. CF101 bole jadi mesin cetak duit.. sebaliknya aku cuma nak syer game nii jee.. syer ilmu org kata..

kayzen.. macam mana projek jual baju baby.. masukkk nampak..

ala kasem said...

salam En Juruukur. Sy nk tanya mcm mane nk sewa cashflow101 ni? mcm mane nk jd ahli keperasi?

juruukur said...

ala kasim.. nak sewa game CF101 nii.. sonang jee..

1. ko bole ambik game nii + koleksi buku Robert Tiyosaki dari opis aku.. pastu cara bayar lak.. RM70 deposit + RM70 sewa : total RM140 selama seminggu.. pastu bila ko hantar game nii balik.. kami pulangkan RM70.00

2. kita jumpa kat memana.. aku kasi game n koleksi buku.. cara bayar, tempoh adalah sama cam no 1

3. ambik masa TT, pulangkan masa TT

4. ikut kesesuaian

nak jadi member koperasi.. setakad nii.. keahlian dah pun penuh.. tak pee.. ko datang la aktiviti kami.. mana tau pasni ada bukak keahlian baru.. bole laa joint..

ala kasem said...

Salam En Juruukur, bleh kiter jumpe sy nk sewa cashflow101 & buku.

juruukur said...

ala kasem...ko dok kat mane?

ala kasem said...

teratak di subang mencari rejeki di cyberjaya...

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP