Tuesday, June 23, 2009

JAWATAN KOSONG

Kami firma juruukur tanah yang terlibat dengan kerja-kerja ukur tanah, ukur kejuruteraan, ukur hidrografi, pembangunan tanah dan lain-lain

Kami mencari : DRAUGHTSPERSON

. 1 tahun pengalaman
. Fresh graduates juga dialukan untuk memohon
. Punyai Certificate/Diploma dalam ukur tanah

Pemohon yang berminat, sila email @ fax maklumat lengkap kepada kami

JURUUKUR USAHA
NO 38B 2ND FLOOR, JALAN BP 6/13
BANDAR BUKIT PUCHONG
47100 PUCHONG, SELANGOR
TEL : 03 8062 3851 FAX : 03 8068 5395 HP : 012 – 2386 329
EMAIL :
usaha2u@gmail.com and usaha_ugsb@yahoo.com

Hubungi : Pn Nur / Hafizal

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576

29 comments:

juruukur said...

kalo korang.. ada sedara mara nak keja.. nak jadi draftman.. rekman kat aku ekk

aku nak pakai drafman laa..

juruukur said...

interview.. aku ajak main cashflow101 jee.. ha ha ha

bling2 said...

woww!!!.. bagus ni...

pakai autocad ker?
gaji brape ni?

kene turun g site gak ker?
klo awek nk x? haha

juruukur said...

tak yah turun site
mahir aautocad
awek pun bole..
gaji.. boleh runding..

kalo minat.. sila laa email @ fax

KEOWN said...

aku leh mintak ke bun....
nie nak draftman atau draftwomen

kelayakan tambahan:
mahir dalam mencari kawasan potensi rumah/tanah lelong.. hehhe

juruukur said...

bole.. hantar resumee keown.. ha ha ha

Anonymous said...

en Jurukur,klu nak pakai jurukur de tak?? .

juruukur said...

setakat ni... belum lg..

strangers said...

x de nk pkai juruukur ker?

strangers said...

nk apply ni

juruukur said...

stranger.. nak pakai drafting.. ada kekawan nak jadi draft person?

bad_boy86 said...

boleh gak...ade apa lagi benefit yg disediakan???law cam menarik sy nak interview la...

silverman86@yahoo.com

Anonymous said...

kalau ade kerja2 hidro yg hendak dibuat secara contract boleh hubungi saya

freelance

syahrim1980@yahoo.com

juruukur said...

baikkkkk

Anonymous said...

en.juruukur ad lg kosng as draftperson ke?

Anonymous said...

if ada ksong ap2 keje en.juruukur bleh email kat sy
eisya_lurve@yahoo.com.my.
i bru graduate je

qeulatinos said...

sy akan abes study dr poli ungku omar...d tk peluang keja hidro kat cmpany ni....-qeu-
email=kaulok_9@yahoo.com.my

juruukur said...

kami firm juruukur tanah berlesen.. kerja land ada laa

Anonymous said...

en.jurukur..ada kerja kosong as surveyor or draughtperson lagi x yg nk dipakai di firma en?

Anonymous said...

Sape nk kje jd asstant jruukur tanah? Email kat joe_ketam@yahoo.com

Anonymous said...

Pembantu juru ukur tanah diperlukan. Di jhr bahru. Untuk pemegang sijil ukur tanah sahaja. Diploma n degree, xley nk ejas... Joe_ketam@yahoo.com

Faaizal said...

kalau jurukur lepasan diploma tapi kurang pengalaman di terima ke?
adakah akan diberi tunjuk ajar tak? blh kah saya memohon

cik eja said...

keja surveyor ada x...tp tu la, saya perempuan. skg bekerja kat syrkat freelance as surveyor...ngan survey nak keja kat LS. nak lebih upgrade pengalaman dlm kadaster...

Anonymous said...

field assistan ade kosong x?
cnct ek, soulofslam@yahoo.com

Shamsuri said...

sy Shamsuri br tamat pengajian (2012) dr UiTM dlm bdang Sains Geomatis (Ijazah)n dok intai peluang kerja ni. X ad pengalaman keja lgi, bleh tunjuk ajar la kt sya sedikit sebanyak..
Klo ad keja kosong x kira la Hidrografi ka, Land survey ka or apa2 ka. Janji masyukkk $$$$

Contact No:
Tel:019-6964782
E-mel:mshamsuri82@yahoo.com

said nasir said...

ada lg ke kerja o ni....lau ada sbarang kerja ukur sub atau makan gaji tlg la reply kt slz_enterprise@yahoo.com nk sngt kj dh berbulan tk msuk job ni....

shafiee said...

Marine cartographer ex navy bleh ker...tapi biasa guna CARIS...

Anonymous said...

saya sekolah x pandai xde sijil. tapi leh wat kerja surveyor construction. bawa team dah 3 tahun.ada yang nak ambik saya keje x
0162586039

Zahimi Salleh said...

salam..sy lepasan diploma ukur tanah yg gt berminat dengan bidang hydro ni..kalo ad kekosongan harp diberi peluang utk bekerja dlm bidang hydro...zahimisalleh@gmail.com

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP