Monday, February 16, 2009

HAPPY BIRTHDAY HAFIZAL

Pada 12hb February 2009 yang lepas, kita orang ada makan-makan kat Bagan Lalang. Jadi semua kakitangan JURUUKUR USAHA dan USAHA GEOMATICS ikut serta..

Aktiviti nii.. sempena menyambut besday aku yang ke-33, dan besday Lim yang ke-40 secara serentak.. Apapun tima kasih banyak-banyak lah kat Pn Nur, orang kuat yang menguruskan aktiviti nii. Buat susah-susah ko jee..

Best gak kan.. bila dah tua-tua nii.. ada gak orang ingat besday kami nii.. ha ha ha

Tapi sampai hari nii.. aku agak terperanjat sikit.. sebab tak pernah-pernah korang sambut besday kami.. tapi tahun nii agak lain macam sikit.. emmmm ni mesti ada makna nii.. ha ha ha (oo korang nak bonus lebih ekk)

Apa pun sambutan nii.. sekurang-kurangnya korang ingatkan kami.. yang kami nii dah meningkat usia.. bila dah tua nii.. kena faham-faham je lah.. kenalah usaha kuat sikit. So kami kena cepat, tingkatkan pasif income kami

Untuk budak-budak ofis.. tima kasih banyak-banyak sebab korang sanggup susah payah ngan kami.. yang paling aku suka.. korang setia, korang komitmen ngan kerja. Syabas.. syabas

Untuk teman-teman yang kat luar sana.. tima kasih tak terhingga, sebab korang rekmen service kami ngan kawan-kawan korang.. TQ TQ

Oklah.. enjoy gambar kat bawah nii..
















INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012 3193576

23 comments:

abuya said...

selamat harijadi ke 33. wah sama umur ler kita hafizal. aku bulan 11 nih.semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki, disihatkan diri dan dijauhkan diri dari malapetaka oleh Allah swt.

KEOWN said...

happy birthday yang ke 33.. dah tua ko ye???

Tahun nie dapat anak ke 3.
Tahun nie lulus exam ???


semoga apa yang dihajati akan tercapai...

kakct said...

"HAPPY BELATED BIRTHDAY" utk b'day boy...ehhh2 remaja tua...gurau2, jgn marah naa..nnt lg cepat tua..hehehe
"Moga panjang umur murah rezeki"

juruukur said...

abuya.. tima kasih

keown..bukan tua.. tapi dah lama.. ha ha ha. yelah.. insyaalah tahun ni aku dapat anak lagi.. bertambah askar aku..

Bab exam nii.. tu yang susah nak usaha tu.. tapi kali nii.. aku nak lulus la.. tak tahan sudah.. tekanan betul la

kakct.. tima kasih..

KEOWN said...

JANGAN ASKAR KO TEMBAK PUTERI-PUTERI AKU UDAHLAH.. EHEHHEHEHHE

ayip said...

hepi besday juruukur..
moga dimurahkan rezeki lagik...amin...

juruukur said...

keown.. bukan lagi bagus kee.. tak yah susah-susah nak bahagi-bahagi harta.. kita terus bagi kat dia orang jee.. hah ha ha

ayip.. tima kasih

KEOWN said...

hahahahahhaha

juruukur said...

keown.. aku dah kejar rumah pelangi.. dia janji bayar 20hb.. lepas tarikh tuu.. kalo dia tak bayar gak.. kita buat tindakan ganas.. ha ha ha ha

kayzen said...

selamat harijadi.. semoga dimurahkan rezeki..

juruukur said...

kayzen.. tq tq..

Matt Azuri Zukainain said...

Bro..kita sama muda la.:).aku nyer bulan June nanti..tapi aku malu kalu compare pencapaian lam hidup..bro lagi maju..however, aku doakan bro lagi suksess di tahun2 mendatang..

Btw, aku suka la tengok gambar2 company ko...memang muhibbah giler la..harap terus maju..Orait.

najib @ nogix said...

Hepi besday bro..

KEOWN said...

jurukur... - ok.. kalau tiada pembayaran... kita buat plan B.. tapi nanti kalau dia bayar 20 hb anti.. kita mintak 1 hb 3 bayar untuk bualn 3 plak.. jangan lewat3...

Diver said...

Tahniah Hafizal..
selamat cukup umur...

Selalunya, kalau kawan punya birthday..
'tersedih' juga kekadang tu..
kerana tersentak bila mengenangkan umur kawan terkurang lagi satu tahun..
sebab tu, kita selalunya berdoa minta panjang umur..

sesaja..nak kacau minda..

treec00l said...

selamat hari bertambah pengalaman bro :)

hehehe

semoga lebih diberkati, amin ya Allah :)

pie2020 said...

wowow . .sedapp nyee. .

happy birthdayy hafizall .... semogaa muraahh rezekii .... tambahh anakk .. tambahh bini ...

juruukur said...

matt.. company aku nii.. kira macam malaysia la.. melayu ada, cina ada.. cuma india jee yang lom masuk lagi.. ha ha ha

najib.. tima kasih

diver.. ko nya cashflow bila nak ambik nii.. aku takut la.. nak pegang lama-lama harta orang..

treec001.. macam mana main cf101.. syok tak? lepas main jee.. panas minda kan.. ha ha ha

pie2020.. tima kasih sifu pie..
ada peribahasa bagi tahu " orang bujang susah untuk berbini.. tapi orang dah berbini senang nak tambah koleksi " ha ha ha

juruukur said...

keown.. baik tuan..

OrgTaipei said...

Salam Fizal.....xterlewat wlpn dh lewat...Hepi Belated Besday.....Umur dh naik,anak & bisness pn dh bertambah...semoga rezki & rahmatNya pn melimpah ruah..Amin...

juruukur said...

Orgtaipei.. apa kabar? lama betul tak dengar berita.. nanti orgtaipei balik Malaysia.. dapat anak buah baru ekk.. ha ha ha..

Azman Ali said...

HAPPY BELATED BESDAY FIzal...woww org bebini senang tambah koleksi..nasihat yg bagus..hahaha

juruukur said...

Azman.. anak aku selalu tanya.. "bila uncle Man tuu nak kawin abah?" ha ha ha

apa pun.. good luck man..

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP