Friday, February 6, 2009

GONG XI FA CAI

Malam tadi, kami ada makan-makan kat rumah partner aku.. saudara Lim kat Subang Jaya. Sebelum ni tak pernah pun dia buat open house. Setiap kali tahun baru.. kami makan limau kat ofis jee.. ha ha ha

Bezanya tahun nii.. Lim masuk rumah baru. Bila rumah baru, semangat pun baru. ha ha ha. Jemput kawan-kawan datang rumah

Ramai gak yang datang, kami jemput semua warga USAHA GEOMATICS DAN JURUUKUR USAHA. Tak ketinggalan jugak kawan-kawan lama

Macam-macam ada, satey, pizza, KFC dan macam-macam lah. Aku makan sampai tahap gaban. Kenyang gila

Aku tengok, budak-budak lah yang paling seronok.. sebab dapat ang pow, dapat limau

Ok lah.. korang layan gambar kat bawah nii..








INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012 - 3193576

2 comments:

Matt Azuri Zukainain said...

Wah..very da muhibbah bro..bagus..bagus...

juruukur said...

matt... yes..yes..

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP