Saturday, April 24, 2010

KASI LAYAN GAMBAR

Hari nii.. apa kata.. kita kasi layan.. gambar gambir aku.. waktu kecik-kecik.. zaman sekolah dulu-dulu.. zaman u.. dan sampai laa sekarang nii.. he he he

Ye laa.. selalu sangat.. asyik borak pasal tanah jee.. jadi hari nii.. kita kasi relizzz tension sikit.. he he he


Layannnn bzzzzzz










INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN

10 comments:

Anonymous said...

skolah kat ner dulu. mcm familiar je bgnan sekolah tu.

-k long

juruukur said...

kat kajang jee

2bz4money said...

Bila menatap memori silam dan masa kini, pasti tergambar kejayaan melangkah ke hadapan dan juga onar duri sepanjang perjalanan..ianya pengalaman mematangkan minda fikiran..

~tuah.rimbun~ said...

utm jugak yerr juru ukur ni....
gambar kat balai cerap tu aku cam lah
tp gamabr yg kat kolej tu dulu, kolej mana ek?

juruukur said...

2bz3money... huak huak... bikin gua terkenang zaman memuda dulu2.. he he he

tuah rimbun.. utm gak broo.. aku lepak kat merbau

ojah said...

tak boh dalam FB ke buat jejak kasih.. hehehe mine yg photo masa darjah 6 dah jumpa nearly 100% dah kengkawan after dekat 20 years plus.. komen plak dah 619 and climbing.. abih kuar citer crush dulu2 :)

juruukur said...

ojah. he he he

AlFateh said...

askum ya akhi, syabas dan tahniah utk blog yg bagus ni! dah lama ikuti blog awk ni tp bila hari ni nampak pic awk dan skolah...oho, junior smas, kajang rupanya. hehe teringat knangan bsama ustaz ramli, ustaz tarmizi dll penghuni asrama

sesekala datang lg msjd hasanah bangi bolehlah kita makan bsama, bual2 lagi tntg bsns, tntg life kita dan kwn2 lama dulu

tq, wassalam

juruukur said...

alfateh.. he he he.. ya aku budak smas.. he he he.. bila mau minum-minum

juruukur said...

oii Zul.. hang kaa.. he he he.. napa tak habaq mai.. selalu jumpa hang kat masjid hijau.. he he he

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP