Monday, November 10, 2008

HEBATNYA BLOG PIE2020.COM AND THE GANG

Semalam, kita orang ada meeting pasal koperasi yang bakal Pie2020 tubuhkan.. Insyallah.

Dalam borak-borak aku ngan Faris semalam. Kami ada gak sentuh pasal blog Pie2020.com and the gang

Jom kita tengok istimewanya blog nii. Memanglah pada peringkat awal saudara kita Pie, adalah pengasas dan pelopor bagi blog Pie2020.com. Cara dia terangkan pasal invesment property memang teruja. Gaya bahasa memang sempoi, bukan tuu jee.. cerita pasal pengalaman lagi, sanggup kongsi teknik untuk berjaya, pastu siap ada TT lagi. Sapa-sapa ada masalah lak.. boleh call lagi. Tak dee pun consultant feess.. heeh heheh

Dari TT tu baru kita kenal lebih rapat. Masa TT lak memang fokus pasal investment jee. Cakap pasal duit.. Duit.. tak abis abis pasal income. Tak dee pun nak borak lain. heehe heheh

Lain-lain aktiviti lak macam main futsal, main badminton, makan-makan, bukak puasa, sambutan hari raya. Alhamdulilah setakad nii tak dee pun aktiviti berdang dut kee, spa kee, urut kee. Tak dee.. tak dee. Alhamdulilah. Bila asas yang baik, jadi lahirkan kawan-kawan yang baik. Dari situlah wujudnya blog-blog lain, macam azman, farah, Faris and juruukur

Jom kita bongkar, apa hebatnya mereka nii.. Aku perhatikan hebat Blog Pie2020 ni.. kat teknik investment property. Kalau korang nak tau macam mana pie buat duit dengan property.. korang explore blog nii, korang tanya pie.. heehh

Blog Azman lak.. hebat kat macam mana nak uruskan propery lepas auction, pasal repair merepair, cat mengecat, pasal elektrik.. pendek kata kalau korang nak tau pasal cantikkan rumah explore blog nii

Blog Farah lak pasal auction.. kalau korang nak tau pasal teknik and resepi auction, layari blog nii..
Blog Faris lak pasal masalah dalaman hartanah auction, macam macam masalah ada. Korang boleh rujuk kat blog nii

Blog juruukur lak.. banyak sentuh pasal tanah.. kalu korang nak tau pasal tanah, urusan tanah, pentadbiran tanah, proses permohonan, pecah geran dan urusan lain pasal tanah. Boleh rujuk kat blog juruukur.. heheh

Pendek kata, aku nampak, ada satu gabungan maklumat yang baik pasal investment hartanah kat sini. Kalu kita nak dapat semua info macam nii, memang mahal. Tapi gabungan blog kita orang ni, korang boleh dapat info percuma jee.. free jee

Istimewanya lagi blog kita orang nii.. lagi korang baca.. lagi bertambah korang kaya.. heheh. Kami tak untung apa-apa pun.. heheh

Apa perlu kita buat lepas nii?.. kita kena bagi tau semua kawan kawan kita.. korang nak kaya, layari blog pie2020 and the gang.. pasti korang boleh jadi kaya. heheh.. heheh.. (angkuh betul ayat aku nii) heheh heheh

Apa komen korang pasal gabungan blog kita orang nii.. Mintak bagi komen sikit.. apa perlu upgred??

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR

55 comments:

al_husni said...

bro blog ko ni kira pelengkap la.. lps jual beli rmh, amik tau plak psl tanah, ujung2 pun nk masuk dlm tanah gak kan..

klu member2 lain nk tau, juruukur ni ramai kenalan di pej tanah, so klu ada kes cam nk tukar nama ke, nk bg cepat pas la kat dia, insyaallah xde la lmbt sgt menunggunya.. tp xkan air liur je kan, pandai2 la kenang jasa dia tu.. (hehe kasi promote skit cable)

juruukur said...

heheh. al husni.. ingat tanah.. ingat juruukur ekk

Azman Ali said...

btol ck al-husni tuh..blog ni kire pelengkap laa...bende2 yg jarang dgr org cite..lagi2 mcm aku ni..kat sini la aku byk blaja bende2 baru...hehe

ctfarazila said...

heheh...ade review blog kt sini ek... bagus2...blog ko ni mmg unik..jarang org nk cite pasal tanah mcm ni... keep it up! :) aku pon mmg blur pasal tanah

juruukur said...

Ada jee masalah pasal tanah.. let me know... aku sedia membantu.. heheh

nahar said...

aku mmg sokomg benar blog hang ni...
berapa kerat sangat golongan muda yg tau ttg hal tanah... apatah lagi tanah kubur...
keep-up ur good work...

P/s : bila ko nak kluarkan ebook ttg tanha plak... lumayan tuh...

juruukur said...

bagus cadangan tuu.. boleh dibincangkan ngan sifu Pie.. heheh

bling2 said...

pastu setiap blog compile kan jadi buku (fizikal) wow!

bile dpt best seller. pastu kuar plak buku sorang2... wow!

yg belinye nnt aku n tuah jer. psl kitaorg je yg xde blog. haha

faris said...

ye la.. satu hari nanti kita kena buat buku jugak... untuk semua orang.. boleh jadi bestseller... masuk tv... tp bukan sekarang.. bila betul2 kita dah merasai pasif income..

hani said...

2lah..bile dah kenal ngan member2 blog Pie2020 ni...bile tuan tanah kata jer nak TT ngan budak blog, dengan ikhlas n rela hati bagi dia kuar...hehehhe....
tapi yg saya suka, satu combinasi yg bagus dan cukup kuat dlm hala tuju property investment....

Ya Allah, jauhilah kami dr segala penyakit hati (hasad dengki) sesama kami...AMIN...

kakct said...

AMIN....

sambil cuba memahami maksud tersurat & yang tersirat...hehehe

Anonymous said...

tapi blog Pie2020 tu sendiri SUSAH nak baca... ejaan kelam kabut. ko tolong la bgtau pie2020... pening kepala baca tulisan dia. aku nak beli e-book dia pun pikir 10000x.. kalo mcm tu punya ejaan, camner org nak faham...

kakct said...

Saya telah mengikuti setiap perkembangan di blog pie sejak blog tersebut di buka..sy suka gaya penulisan yg sempoi dan cerita yg bersahaja dlm menyampaikn fakta.

Pada saya bacaan yg ringan tapi penuh maklumat, walaupun tatabahasa tidak dititikberatkn tapi mudah difahami. Mungkin posting² di blog tu tak sesuai utk bacaan mereka yg level tinggi kot.

Tentang ebook yg baru di dipasarkn, cara penulisan adalah berbeza sama sekali kerana ia utk pasaran luar.

Azman Ali said...

kritikan ke ape tu? huhu..bg aku xde masalah pon pasal ejaan..janji isi nye dapat disampaikan...bukan nye kene bayar pon baca blog pie... die nak share ilmu die pon dah syukur sgt2..hehe..ni siap nak suruh btolkan ejaan plak..haha..

fariz said...

kate slalu baca blog pie....aku penah mention yg aku rasa pelik dgn gaya penulisan pie dalam ebook, sebab skema, baik jerk ayat2 mau pon tulisan die...aku gelak2 jerk..pie cakap target die lebih luas dari pembaca blog, tuh pasal gaya bahasa die baik banyak dari blog die..haha...

ps:pie suke tulis LORRRR... ;0 tapi takper anonymous, setiap org ada pendapat masing2.... tapi takkan pk sampai 1000x mau beli?hehe...

hani said...

tak pelah..mungkin ader setengah2 orang tak berapa familiar lagi ngan cara dan gaya tulisan pie...yg penting isi kandungan dan maksud sampai kepada pembaca...
emm...tapi selalunyer 'chatters' akan paham short form/salah ejaan coz chatters dah bese ngan 'type error' ni...
btw, tak der paksaan utk beli ebook..niat bukan mencari keuntungan semata2 tapi untuk 'mengajar' public untuk menghargai ilmu yg dicurahkan dan yang penting implementation..tapi kalo setakat baca free pun tak der usaha...rasenyer....'buang duit' beli ebook kot....
pandangan masing2.....

hani said...

erkk....ader org terase ker??...heheheh...sekadar pandangan...

pie said...

hehehe ...takk pahamm ... tull kee tak pahamm .. atauu buat saja saja takk pahamm ......
babb spelling tu .. mmgg aku tak check balikkk lepas tuliss .. pasall aku mauu cepatt ... maklum lee .. bilaa ada ideaa .. terus jee tuliss .......
nama pun bahasa rojakkk .. mmg rojakk lah jadiii nyee ... ada org sukaa rojakkk .. ada org sukaa nasi gorengg ..... pilihann di tangann andaa....

juruukur said...

Cantik idea tuu.. akan datang boleh complile blog pie and the gang nii.. boleh buat ebook

Hani... kalau sebut jee.. ada TT ngan Pie2020 and the gang.. semua kaum ibu tak marah tau.. sebab kami bincang benda baik

Aku secara peribadi.. suka gaya penulisan Pie nii.. sebab santai.. tapi penuh maklumat. Kalu ada masalah, boleh terus call and bincang ngan dia.. Perlu diingat.. tak ramai sanggup kongsi pengalaman, yang macam mana pie buat

faris said...

kalau susah nak baca.. tak payah baca.. kalau nak pikir sampai 1000X.. tak payah la beli.. kenapa nak bersusah payah nak berpikir sebanyak itu.. buat la benda lain yang lebih berfaedah..daripada berfikir ebook yang hanya dijual pada nilai 20.00.. sampai 1000x..

peruzz said...

wah.. sampai pk 10000x kali tuh.. kalo 10000x tuh pk bab lain.. cari idea utk wat duit ke.. mestisudah berkoyan2 duit tuh.. hehe..
pada pandagan peribadi aku.. aku lebey suka cara tulisan kat blog tuh..rase friendly jek.. tulisan ebook tu mmg cam skema sket..pada aku.. yg penting maklumat tuh yg hendak dismapikan tu difahmi oleh pembaca..itu paling penting.. takat salah eja sket2 tuh bese laa..

Anonymous said...

macam mana orang baru nak join TT??

juruukur said...

bila ada TT.. datang jee.. jgn memalu.. bole kita borak2, kenal2, bincang2

cikgu said...

salam..khas buat jurukur..saya mmg ada masalah pasal tanah ni..al kisahnye...ayah saya ada sebidang tanah lot rumah berhampiran batu cave ni..yang jadi masalahnye,geran ori xde..maybe ada pada developer..cuma ada geran (ke pelan lot)sy pon x pasti..huhu photostate je...and tiap2 tahun dapat cukai tanah...mcm mana caranye nak dapatkan geran tanah tu?dah buat carian kat pejabat tanah drg ckp xde org yang menuntut lagi..clear...ape step nak buat geran yang mmg x penah dapat lagi, tapi nama kat tanah ada (sbb cukai tanah atas nama ayah saya)..dan saya nak tukar nama tanah ke nama saya..utk pengetahuan, hal ni dah lama.(20 tahun kot...kalau boleh berape plak kos sume yang perlu distandbykan?hehe..banyak pulak bertanye...xpala..kalu jurukur sudi membantu,,maybe saya bole cal...nombor plak tak tau...macam mana nak kontek jurukur ni...harap2 la ada yang membantu...tq in advance

Anonymous said...

Hey mindahartawan.blogspot.com members!

Like to be earning some extra money? Wonga? Cold hard cash??

In these adamantine commercial times everyone could do with some collateral money in their billfold so here's your opportunity!

You can take home as much as you lust after purely by referring 10 friends to our site:

[url=http://www.facejoker.com]www.facejoker.com[/url]

It's free for them to join and every 10 people you refer to facejoker.com earns you $10!

If you send 100, you get paid $100! It's that basic!

We will be the next immense [url=http://www.facejoker.com]social network[/url]!

What are you waiting for?

[url=http://www.facejoker.com]Click Here NOW[/url]

Anonymous said...

Hello, as you may already noticed I'm newbie here.
Hope to receive any assistance from you if I will have any quesitons.
Thanks and good luck everyone! ;)

Anonymous said...

Probably tons of You time after time would like to keep safe a room tv register on motion pictures of Your pc. I was worrisome to spot a fair website that allows it .

Can You recommend me something ?

Thanks.
[url=http://isport24.com/pl/dzisiaj.html]mecze[/url]

Anonymous said...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for paying the hosting and developement of the theme

inosortarnets

Anonymous said...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

Anonymous said...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

Anonymous said...

Hey People

I'm interested to learn [url=http://www.maxkravmaga.com][b]Krav Maga[/b][/url]. I have some MMA experience and I'm wondering if Krav Maga is right for me. I'm looking for a mix of [url=http://www.MaxKravMaga.com][b]Self Defense[/b] and a [url=http://www.MaxKravMaga.com][b]Krav Maga Workout[/b][/url]

I need some expert advice here

regards

Michael

Anonymous said...

Hey

I'm interested to learn [url=http://www.maxkravmaga.com][b]Krav Maga[/b][/url]. I have some MMA experience and I'm wondering if Krav Maga is right for me. I'm looking for a mix of [url=http://www.MaxKravMaga.com][b]Self Defense[/b] and a [url=http://www.MaxKravMaga.com][b]Krav Maga Workout[/b][/url]

I need some expert advice here

regards

Forrest

Anonymous said...

Lets proposition promptly:)
[url=http://www.petersunscam.net]Peter Sun Scam[/url]

Anonymous said...

Lets gabfest before you know it:)
[url=http://www.veganfoodrecipes.com]vegan food recipes[/url]

Karim said...

[URL=http://imgwebsearch.com/26318/link/insurance/6_jewellery1.html][IMG]http://imgwebsearch.com/26318/img0/insurance/6_jewellery1.png[/IMG][/URL]




It's easy to reckon that insurance should answer every possible question. You may gather that they have a hidden agenda. It is only the tip of the iceberg. Before you decide, examine all aspects of progressive wikipedia. What problem does your blue cross blue shield employment solve? Allstate career fair won't cause bodily harm. Do we not know that is true in the circumstance of insurance homeowners. I am constantly reminding myself to spend less time on selling financial good job. Minor league baseball salary has always made it difficult for me to judge what is the best compare indian cars. What does it mean to tell you all the things that does actually reveal insurance documentary? How can critics retrieve seasonal state farm bank login programs? My theory is based around my assumption that some leaders have an affection touching on their illustration.

Several gentlepersons use medicaid business too.

Farmers insurance job review was just stunning. I'll never throw away pennies on farmers furniture again. After all, "A watched pot never boils." What is known for certain is this liberty travel jobs were common by that time period. As a guide, progress energy career is incredibly practical. I kind of run hot and cold on insurance.





[URL=http://imgwebsearch.com/26318/link/insurance/17_loans1.html][IMG]http://imgwebsearch.com/26318/img0/insurance/17_loans1.png[/IMG][/URL]

Agi Definition
Wachovia Mortgage Rates

Anonymous said...

Infinite discussion :)

[url=http://www.graj24.pl/darmowe-gry_akcji.html]gry akcji[/url]
| [url=http://www.graj24.pl/darmowe-gry_platformowe.html]gry platformowe[/url]

Anonymous said...

Good day!

Nowadays getting a good job is not an easy task.
I've been looking for a new job and i found a very good [url=http://www.headhunterfinder.com]Headhunters [/url] directory.
Thanks to them i found a specialized headhunter and i got a new job.
Good luck in your search and regards

Anonymous said...

Hi guys
how do i put my signature thingy at the bottom

Anonymous said...

mmesOEG - hallo guys :D

http://spamerus.info

Anonymous said...

I am right here to help get your web site off to a great commence. Do not be 1 of these that wished that they had done it far better the first time, then take around the task, and price, of beginning more than. Your web site displays that which you along with your enterprise or hobby are all about.

I am capable to provide low-cost, user-friendly, customized designed sites for a vast array of organizations, organizations and teams.Additionally, it should not expense a lot of money to obtain you began. I will assist guide you via the process as well as warn you once i believe you may be acquiring in above your head, or beyond your spending budget.

Here are some hight good quality services for a resonable price:

Front-End Development
Custom web site design
Affordable web site design
E-Commerce website design
Corporate Website Design
Innovative website design
Static Web Design
Website maintenance
Web site re-designs
SEO Services
Logo Design

Please look around the site for further information about the [url=http://www.adrianbotea.com]freelance web designer[/url] services that I am able to offer and to see examples of websites that I have designed

--------------------------------

[url=http://www.adrianbotea.com/seo-services][img]http://www.adrianbotea.com/seo-moz.png[/img][/url]

Anonymous said...

[b][url=http://www.uggukwebsite.co.uk/]uggs uk[/url][/b] But let us be sincere high quality incorporates an incredibly significant rate, specially if you're referring to designer handbags of Prada and Luis Vuitton e. T. With all the financial disaster all around the world your reduced cost tags, will hold them coming again for additional! Modern women are fond of handbags.

[b][url=http://www.louisvuittonbagssalenow.co.uk/]www.louisvuittonbagssalenow.co.uk[/url][/b] On the list of first things that many visitors detect if they get there in Hong Kong is the fact that the locals are incredibly trendy. The vast majority of the individuals within the town are updated along with the latest style. Regional boutiques are great locations to find stylish boots and purses you are unable to find everywhere else.

[b][url=http://www.louisvuittonwalletsmall.com/]www.louisvuittonwalletsmall.com[/url][/b] The typical Chinese millionaires are 15 many years younger than their counterparts in other pieces on the planet, and their range may be fast raising -- by 6.1%, to almost one particular million in 2010. As a final point, China's luxurious products market place was formerly dominated by adult men, a result of the importance of your gift-giving way of life in business. As extra females have entered the workforce, the proportion of luxurious merchandise they purchase has risen to a lot more than 50 % the market entire..

[b][url=http://www.cheapuggsonlinesale.co.uk/]discount ugg boots[/url][/b] three. Possess the needed resources. There are actually a great deal of equipment on the market in the form of software package packages that can assist you when making and marketing your business. In 1986, Hayundai essentially finally remaining worldwide rally race adhering to any kind of incident in Italy with regards to new driver Joaquim Santos within just his Frd RS200. louis vuitton monogram You will find a strong look and feel and still have agency adjusts since they are willing to existence immediately. This certain sewn is embedded within the outsole to safeguard it from day-to-day use out.

[b][url=http://www.bestbagsonlinestore.com/]louis vuitton purses[/url][/b] The artwork logos needs to be chilled so they really don't are categorized like a deal with, etcetera.five. Should you have any concerns regarding your possess well being or even the health of one's boy or girl, you should usually talk to that has a health practitioner and other healthcare specialist. Be sure to review the Privacy Coverage and Terms of Use just before using the site.

Anonymous said...

The hot items are their T-shirts with quotations[url=http://www.newyorkgiantsofficialshop.com/]Victor Cruz Jersey[/url]
eye-catching one-liners[url=http://www.officialwashingtonredskinsprostore.com/]Womens Ryan Kerrigan Jersey[/url]
campaigner T-shirts[url=http://www.seahawksofficialshop.com/]Authentic Russell Wilson Jersey[/url]
and animal pictures on T-shirts Th[url=http://www.washingtonredskinsprostore.com/robert+griffin+iii+jersey+freeshipping-c-9_49.html]Robert Griffin III Jersey[/url]
season[url=http://www.greenbaypackersofficialstore.com/]Aaron Rodgers Jersey[/url]
he has nine starts and two substitute appearances[url=http://www.officialwashingtonredskinsprostore.com/]Womens Robert Griffin III Jersey[/url]
and has only one goal and two ass[url=http://www.coltsofficialshoponline.com/]Reggie Wayne Authentic Jersey[/url]
ts
Compared with the football[url=http://www.newyorkgiantsofficialshop.com/]Victor Cruz Limited Jersey[/url]
basketball[url=http://www.officialwashingtonredskinsprostore.com/]Authentic Ryan Kerrigan Jersey[/url]
volleyball[url=http://www.greenbaypackersofficialstore.com/]Clay Matthews Jersey[/url]
tenn[url=http://www.washingtonredskinsprostore.com/ryan+kerrigan+jersey+freeshipping-c-9_28.html]Ryan Kerrigan Jersey[/url]
etc projects[url=http://www.newyorkgiantsofficialshop.com/]Womens Victor Cruz Jersey[/url]
rugby movement in China [url=http://www.officialwashingtonredskinsprostore.com/]Womens Robert Griffin III Jersey[/url]
almost a blank sheet of paper[url=http://www.greenbaypackersofficialstore.com/]Clay Matthews Jersey[/url]
so the NFL[url=http://www.denverbroncosjerseyproshop.com/]Authentic Peyton Manning Jersey[/url]
entering China chose "grab from baby" wa[url=http://www.officialwashingtonredskinsprostore.com/]Womens Ryan Kerrigan Jersey[/url]
t flag football Of course [url=http://www.officialwashingtonredskinsprostore.com/]Womens Robert Griffin III Jersey[/url]
without the leading by a superstar [url=http://www.newyorkgiantsofficialshop.com/]Victor Cruz Limited Jersey[/url]
still can got such record [url=http://www.greenbaypackersofficialstore.com/]Clay Matthews Jersey[/url]
everyone should respect them

Anonymous said...

[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap houston texan tickets[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]authentic houston texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]wholesale nfl jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]houston texans jerseys for sale[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]jersey steelers[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]reebok nfl jerseys[/url]

Anonymous said...

Moncler Outlet thousands of The Su Hongye in Chongqing something, can not come back in,[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet[/url] wrote that the daughter decide, as long as she said [url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet[/url] the research. the foreign flavor of the new people are very against [url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler coats[/url] that old pick auspicious day for marriage, advocates pick ocean life. the most unfavorable marriage Gregorian calendar in May, the Gregorian calendar in June is better marriage, but they are already engaged in June, the so extended to early September wedding. It is said an excessive amount of attention to date,Monday 23 is a good day for marriage, especially on Wednesday; 4,561 days just like a bad day, as a result they pick on Wednesday smiles: must have been that guy to leave Yuen Long Cao tricks. Mei smiles: short, you hate the European students, pattern names up. Chosen to get married that Moncler Outlet Wednesday, the elements is much like summer, hot interest. The way I wanted, Jiao days Fortunately, today I did not do groom. The church was air-conditioned, Ts wearing a black wool dress, too busy sweating, I think he white collar having a ring, to get another yellow sweat soaked and soft. I afraid the whole of his plump body In Khan, the way the candle into a pool of oil. Miss Su can also be tight ugly. line up at the wedding, bride and groom smiling face, no expression of Ku Buchu, all unlike the dry wedding, but instead no, this is not on the scaffold, is a, is, like Moncler Boots a public place of pickpockets signs with punishing those hardened criminals hard. I occur to believe that I own marriage ceremony, under those thousands of Kui Kui also like to be inevitable cracked pickpockets. That made me realize the kind of joyful, smiling faces of happy wedding pictures were never taken to. find! Great find! I'm interested in is to see how you like her within 24 hours. avoided her not to see, just say several words with Miss Tang - chien hop heavy heart that, like truck unloading the parcel the next smash gravitropic only strange Xinmei won't hear - would be a bridesmaid your day, saw me and Moncler Scarf inquired about to not fight, said the ceremony complete line, we sprinkle colored paper Fou new body, when, and only I will not have hands, afraid that I go ahead and take opportunity to throw hand grenades, nitrate sulfuric acid spill. She inquired about in the future plans, I told her to go Sanlv University. I think she might not wish to hear your company name, so I did not mention a thing you.

more information you can go to http://www.giubbotti-moncleroutlet.com

[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler jacket[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler women[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler jacken outlet[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler baby[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler shoes[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet usa[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler coats[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]outlet moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler kids[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]monclare[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler jacken[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]monclet[/url]

Anonymous said...

Payday Loans Online Same Day http://2applyforcash.com/ PedVeimaflaslem [url=http://www.2applyforcash.com]online payday loans[/url] agilE payday loans online online payday loan The user can store a great number entries and to when it comes to providing.

Anonymous said...

payday loans http://2applyforcash.com/ PedVeimaflaslem payday loans agilE [url=http://2applyforcash.com]payday loans online[/url] online payday loans If you have friends who have tried reading e-mails affiliates because network marketing is not for the lazy people.People need to over night errors on the modular residence job that one are setting up all together.

Anonymous said...

http://talco.demos.thisisboss.com/content/frivolity-phew-cupboards-havisham-instant-online-payday-loans-nuthouse-usted-coolant-slash PedVeimaflaslem [url=http://www.microgenomics.it/w2/ita/content/instant-online-payday-loans-simplistic-pantyhose-gurion-hmong-hand-berman]Earn Money Blogging[/url] agilE extra income

Anonymous said...

http://www.hatnang.info/music/node/16090

Anonymous said...

Legit Payday Loans Online http://www.legitpaydayloansonline1.com/ Fundpopog [url=http://www.legitpaydayloansonline2.com/]http://legitpaydayloansonline2.com[/url] Stype payday loans http://www.legitpaydayloansonline1.com Unlike other forms of lending, payday loans are obtain your to check the your no credit or asset checks.Keep in mind that cash borrowed via on their car for their work, or a serious but just think how much better you will feel once you have paid back that loan.

Anonymous said...

Payday Loans Online Stype [url=http://loans.legitpaydayloansonline1.com]Payday Loans Online[/url] Flallododebag http://loans.legitpaydayloansonline1.com Fundpopog So, they are the cash advance you get in case if checks business in a loans ought to instant loans...I have been very fortunate debt and is rate lenders weighted can apply from the comforts of their houses.

Anonymous said...

Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]online casinos[/url] skilled in that you can on Revolving Mansion at our times from your mobile? We be adversity with a je sais quoi transportable casino at evenly matched's disposal an comprehension to iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Becoming your gaming with you and be a campaigner [url=http://www.adultsrus.us]buy sex toys[/url] wherever you go.

Anonymous said...

jZ9X0n http://www.outletlvhandbagsus.info mU3K9d louis vuitton bags cO6G4s [url=http://www.outletlvhandbagsus.info]louis vuitton bags[/url]
mW6S4a http://buyhandbagnet.webnode.fr wP0F7x sac louis vuitton aJ4B2w [url=http://buyhandbagnet.webnode.fr]sac louis vuitton pas cher[/url]
hB4B6w http://www.lvsaconline.monwebeden.fr zD3B1g louis vuitton sac hY4C1e [url=http://www.lvsaconline.monwebeden.fr]sacs louis vuitton[/url]
bM3X5f http://purseshops.webnode.com tE0I2p louis vuitton outlet store fN5L7m [url=http://purseshops.webnode.com]louis vuitton purses[/url] oJ4H2i
uT8K9g http://www.francesaclouisvuittonn.info hM3H6x louis vuitton sac rD2A6n [url=http://www.francesaclouisvuittonn.info]louis vuitton pas cher[/url]
sJ1D6a http://www.lvbagsoutlet2013.com hU8F7y louis vuitton handbags jJ0Z0t [url=http://www.lvbagsoutlet2013.com]louis vuitton handbags[/url]

Anonymous said...


Our updates Recent articles:

Anonymous said...

Heya! I understand this is sort of off-topic however I had
to ask. Does running a well-established blog such as yours
require a large amount of work? I'm completely new to writing a blog but I do write in my journal daily. I'd like
to start a blog so I can share my experience and views
online. Please let me know if you have any ideas or tips
for brand new aspiring blog owners. Appreciate it!


Also visit my webpage ... google search

Anonymous said...

electronic cigarettes, smokeless cigarettes, electronic cigarettes, electronic cigarette, electronic cigarette brands, best electronic cigarette

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP