Monday, December 28, 2009

BANYAKNYA PELUANG BISNES

Hari ni aku agak lapang.. sebelah pagi cuma ada 3 meeting jee.. pastu belah petang.. aku lepak kat opis.. siapkan kerja-kerja yang tertunggak

Seronok aku hari nii.. boleh jumpa Shaiful dan Izwan.. sebab mereka nii ziarah opis aku.. wowowo hebat-hebat laa dia orang nii.. masing-masing dah ada bisnes.. tahniah untuk korang

Untuk makluman kekawan semua.. sekarang nii saudara Shaiful ada anjurkan kursus pra-perkahwinan.. setiap hari Sabtu dan Ahad.. Lokasi kursus lak kat Masjid Negara Kuala Lumpur.. pastu sijil kursus dikeluarkan oleh pihak JAWI..

Yang istimewanya sijil nii.. sah seumur hidup.. Jadi untuk korang yang nak kawin.. yang nak kan keterangan lanjut. Korang boleh hubungi saudara Shaiful ditalian HP : 013-3866086

Pastu.. aku ngan Shaiful tengok presentation Saudara Izwan lak.. ini mamat banyak bagus IT laa.. wowowow.. kali pertama kita orang tengok.. dia punya grafik.. terus teruja.. he he he

Yelaa.. kami nii orang tanah.. bab tanah tanih nii.. kita orang expert laa.. tapi bab-bab grafik nii.. kami buta.. pada aku laa.. ko punya bisnes.. memang best.. memang mantop Wan.. So esok.. jangan lupa.. kita ada lunch kat Putrajaya.. jumpa pegawai kat sana.. jumpa disana.. disana

Selain kita orang bincang pasal bisnes.. apa yang paling aku seronok.. kami boleh solat Magrib jemaah sesame.. pastu kita orang doa sesame.. rasa hebat sangat.. tuu yang paling syokk tuu

Apa laa aku merapu nii.. Jadi.. bagi mereka yang ada bisnes.. yang nak syer cerita bisnes masing-masing kat sini.. jom kita cerita-cerita.. jangan malu jangan segan.. jom jom.. sila sila..

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN

13 comments:

Pokli.com said...

salam juru ukur

boleh tak tolong komen slide saya nih

http://www.box.net/shared/xg3vudfenm

thanks

ok tak grafik dia

kayzen said...

wow.. makin ligat dengan projek bisnes.. hmm bila juruukur free erk.. nak borak2 pasal bisnes sikit..

mdizone said...

terima kasih banyak2 bro, bantuan ko sangat2 dihargai. ni la bagus nyer networking sesama kita. jangan lokek ilmu, jangan lokek masa. hari ni mungkin ko tolong aku, mungkin masa depan aku tolong ko pula. Yang penting sama2 dapat manfaat.

mdizone said...
This comment has been removed by the author.
mdizone said...
This comment has been removed by the author.
mdizone said...

Pokli, Slide no 3 tu memang catchy. Takyah nak touch up lagi dah hehe

bling2 said...

saya akan hubungi shaiful. hehe

juruukur said...

tuan hj bling2.. nak datang kursus kali ke2 ke? he he he..

nak kena report ngan orang umah nii

Wida said...

Hehe..sijil dulu dah expired kee..lama diam bling.. pi mana?

bling2 said...

ade ni.
cume menyepi seketika..
sy dh deal dgn shaiful.
tq juruukur..
hehe..
(kasi suspen ckit.hehe)

bling2 said...

juruukur
xtau nk post kat topik mane
saje nk share
sy dh buat permohonan utk geran hilang
perlu dokumen
-report polis
-cukai tanah terbaru(bayar)
-salinan ic
-akuan sumpah
-bayaran RM450 utk 1 lot

-tunggu jawapan dlm masa 4 bulan. huhu

Shaiful said...

bling2...
geran hilang bleh dpt balik, tp land opis bagi salinan je.
sabtu ni kita jumpa kat masjid negara ok.

bling2 said...

shaiful
yg ilang tu geran original..
cuai betul..
tu la dok bwk ke hulu hilir last2 hilang..

xpe2.. ade hikmahnye...

ok2... sabtu ni..

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP