Tuesday, May 19, 2009

CASHFLOW 101 - RICH DAD


Alhamdulilah.. aku baru jee dapat stok.. 3 unit game CASHFLOW101

Jadi sapa-sapa kawan blog.. yang berminat.. nak dapatkan game CF101 nii.. boleh la berhubung terus ngan aku.. 1 unit cuma RM350.00 jee..

Aku rasa.. semua orang dah tahu.. faedah main game nii.. sebelum nii dah banyak kali aku war-warkan..

Selain kita faham apa tuu pasif income.. kita jugak belajar pasal MONEY, BISNES, AKAUN.. bukan tuu jee.. game nii mampu asuh minda kita.. untuk jadi minda hartawan.. ha ha ha..

Aku syorkan la.. sapa-sapa dah ada family tuu.. bagus ada game nii.. korang boleh main ngan family.. asuh family kita ngan ilmu kewangan dan pelaburan… apa lah sangat RM350 tuu.. berbanding ilmu yang kita dapat

Aku jamin.. korang tak kan rugi ada game nii..

“Minda anak-anak yang selalu main Cashflow101.. 10 langkah ke depan berbanding anak-anak lain”

So apa tunggu lagi..

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012 3193576

11 comments:

KEOWN said...

bila yek nak main lagie....

ada games lagie ke?

BTW.. Selamat Menduduki Peperiksaan esok.. hehhehe aku yakin akan lulus.. you can do it..

juruukur said...

keown.. harap2 la lepas kali nii.. he he

"orang yang selalu main cashflow101.. selalu dapat result cemerlang" ha ha ha

roslan said...

jom le kita main cashflow tuh kat KL... cari tempat, ajak geng datang.. hari tuh buat kat Melaka, tak dapat pergi..

sourplum said...

klu budak2 pon le phm ke game nih?
die mcm saidina ek

juruukur said...

sourplum.. budak2 pun bole paham gak

setakad nii ..

pokli order 1
kawan met order 1
cuma tinggal 1 jee lagi.. cepat jangan lambat

juruukur said...

ok.. nizam dari cyberjaya ambik 1.. sold out..

sapa-sapa nak game CF101.. bole hubungi aku..

ingat tanah, ingat juruukur.. ha ha ha

Mohd Nizam said...
This comment has been removed by the author.
pOkLi said...

bila nak jumpa yer...agak sibuk nak jumpa....tak sabar nak ada game Cash Flow 101 nih

juruukur said...

pokli.. game ko dah ada.. TT nanti kita jumpa ekk..

abang ensem said...

salam nak tanya..sikit..saya buat gak kebun limau kasturi..nak tanya berapa lama saudara tanam limau nie sebelum keluar hasil?

juruukur said...

abang ensem. kita orang tanam jee.. terus keluar buah..

aku tanam pokok tut.. he he he

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP