Tuesday, August 25, 2009

HARTANAH DAN SOLAT DHUHA

Alhamdulilah.. aku baru jee habis baca buku MAGNET REZEKI DENGAN SOLAT DHUHA

Buku nii keluaran PTS Millennia dan ditulis oleh Muhammad Mokhtar. Tak mahal pun.. cuma RM10.90 jee.. boleh beli kat MPH

Istimewanya buku nii.. sebab banyak rahsia solat dhuha cuba dibongkar oleh penulis..

Menurut penulis.. solat dhuha adalah pintu dan kunci pintu rezeki. Selain tuu solat dhuha boleh hindarkan kita dari miskin, dan mudahkan usaha kita untuk dapatkan rezeki

Pastu Allah janji sapa solat dhuha, Allah janjikan syurga, hapuskan segala dosa dan cukupkan segala keperluan.. Hebatkan solat dhuha nii..

Aku rasa.. bagi kita yang terlibat ngan investment hartanah nii.. bagus kita amalkan solat dhuha.. yee laaa harap-harap semua urusan hartanah kita berjalan lancar.. Allah mudahkan urusan ngan bank, pastu dapat lawyer yang efisyen, dapat penyewa yang bagus-bagus.. dapat pembeli yang bebaik.. tul tak?

Wowowow.. best tuuu.. kayo kayo

Ok laa.. bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576

6 comments:

KEOWN said...

solat dhuha nie memang banyak kelebihannya....

hati boleh tenteram....

rasanya boleh dimulakan pada bulan posa nie...

treec00l said...

tuan,

better niat solat tu lillahita'ala :)

takot nanti nawaitu kerana dunia, susah wooo.

oops, peringatan dari kawan2 kpd kawan2 lain, bukan sound ya, sebab, sape lah saya :)

PoKLi said...

wo...buku yg best......saya mesti cari.....tq sifu

Anonymous said...

Salam Bro.
Saya dah beli buku tu seminggu lebih dah.Tapi tak sempat baca lagi ;).
Yang penting solat duha ni dapat menarik rahmat Allah dan jugak dapat menolak bala.Sama tak solat duha dengan solat ishraq?
Bila rahmat Allah datang,dunia ni dibawah tapak kaki kita jer :).Yang penting hidup mesti dalam ketenangan.Duit bayak tapi hati susah pun tiada guna.
selamat berbuka puasa.

PG
pgtlr.blogspot.com
20rejab.blogspot.com

Mohammad Syahman bin Abu Hasan said...

menarik buku ni..nak pi carik jugak.

PoKLi said...

salam...sapa2 nak beli buku "menyingkap Rahsia Pelaburan Emas" boleh masuk www.pokli.com

pokli pun dah beli

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP