Tuesday, April 7, 2009

LAHIRNYA MUHAMMAD IMAN

Beberapa hari sebelum nii.. aku asyik ulang alik hospital. Bukan apa, wife aku masuk wad, sebab mengandung kali nii.. dia ada darah tinggi. Kesian wife aku. 2 hari kena tahan kat Hospital Colombia Asia, Puchong.. pastu semalam.. doctor yang merawat dia.. cadangkan supaya dia dibawak ke Hospital Serdang

Sampai kat Hospital Serdang.. keadaan dia masih lagi stabil. Walaupun masa tuu dah macam-macam wayar melekat kat badan dia. Cuak gak tengok.. ha ha ha

Tapi wife aku.. still boleh lagi borak-borak ngan aku.. bincang pasal kerja, pasal anak-anak

Bila doctor tengok, tekanan darah wife tak stabil-stabil.. Jadi doctor mintak aku dok kat luar.. biarkan wife aku berehat sorang-sorang. Jadi ngan berat hati.. aku kena lah ikut nasihat doctor.. hu hu hu

Dalam keadaan kelam kabut cam tu pun .. sempat gak aku trade CPO.. dan alhamdulilah dapat gak untung 7 tick.. syukur sangat.. alhamdulilah.. tima kasih Faizura

Bukan tuu jee.. aku sempat gak adakan meeting ngan Cikgu Hadi.. kat Café Hospital Serdang.. sebab dia nak ukur.. mohon pecah geran.. alhamdulilah

Yang paling aku teruja.. semalam aku jugak telah dilantik.. untuk buat kerja ukur 3363 ekar kat Rawang. Alhamdulilah.. aku percaya.. semua nii adalah rezeki dari Allah untuk baby comel aku

Dalam pukul 700 malam.. wife aku telah selamat melahir putera comel kami.. tapi anak kami terpaksa dimasukkan ICU.. sebab untuk stabilkan system pernafasan dia.. kesiannya.. tersentuh hati aku..


Insyaallah hari nii.. aku kena gi lagi Hospital Serdang.. nak ambik dokumen yang perlu.. pastu aku nak gi pej pendaftaran.. nak daftarkan nama baby comel aku nii.. ngan nama Muhammad Iman bin Hafizal.. insyaallah..

Oklah.. bye bye..

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576


32 comments:

kazam said...

Tahniah mendapat baby baru...apasal tak hantar Hospital Purtajaya kan dekat tuu...

Apaupun yg penting dah selamat...

KEOWN said...

tahniah bun.. tak sabar baby tu nak keluar yek.....

semoga terus cemerlang dan dimurahkan rezeki...

Azlan Yahya said...

Tahniah!, tambah satu lagi anak lelaki kau yer. Job pun tambah... bertambah-tambah ler rezeki tu...

ayip said...

fizal..tahniah pada awak...

wowww...dapat hero tu...best2...

anyway..doa sy agar fizal kuatkan semangat ek!!!...moga2 kesihatan baby ngan wife bertambah sihat...amin...

note:tahniah...dapat untung 7 tick tu...brape tu ek???

:)

topeq said...

tahniah bro..rezeki anak..macam2 dapat sblum kelahiran.. :)

bling2 said...

woww.. musim sifu2 GG dah bermula.. mula dgn bri, diikuti jurukur... lepas ni pie.. woww sifu GG.. haha

nway, congrat...
anak tu amanah...

k.aida said...

tahniah....

baby op ke? patutnya bila iman ni lahir? InsyaAllah... doa banyak2...
nanti kalo g tgk iman kat nicu, basuh tangan bersih2, usap2 kat kepala dia sambil2 selawat byk2....InsyaAllah...cepat sihat dia nanti....

KEOWN said...

kak aida.. saya tolong jawaplah.. hafizal ada kat kg. rinching nak basuh dan tanam uri baby.

Bersalin OP. semalam.. septutnya bulan 5. bersalin 33minggu. berat 1.8kg aje.
ada kat ICU Hospital Serdang.. Semoga baby dan mak.. dan bapaknyer sekali akan sihat dan selamat hendaknya..

sourplum said...

welcome to the world Muhammad Iman=)

wakata said...

wow,sama dgn nama anak aku iman haris..hehe, pandai bapak dia pilih nama..iman terpuji..amin

semuga sehat seadanya..amin. and tahniah bro! sila ajar anak anda itu CF101. heeh

pokli said...

tahniah.....semalam aku call ko punya tgh bizi nak sambut kelahiran baby...takper.....settle your personal matter dulu...ada masa nanti kita main cashflow...:)

shaiful said...

Tahniah Jurukur,
Dah ada 3 org hero skrg. Anyway rezeki akan semakin murah lepas ni.

faris said...

Tahniah Tuan JuruUkur..

faris said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

TAHNIAH % SYABAS MERAMAI KAN WARGA NERAGA MALAYSIA...ANAK TU REZEKI...

REGADRS
-asrimiat-

sepul_besut said...

Tahniah kpd Juruukur

jeguk said...

Tahniah buat fizal serta isteri...

Semoga kedua2nya serta keluarga sihat..

Jeguk&isteri&Mirza&Harith..

Diver said...

eeeeeeeeeeeee...
syoknya peluk baby..

Tahniah Hafizal..
Tahniah..petanda bertambah rezeki tuu..

Farid said...

Tahniah gak dr aku..Smoga panjang umur dan dimurahkan lagi rezeki..Aminnn

Matt Azuri said...

Alhamdulillah..bertambah lagi umat Nabi Muhammad S.A.W...rezeki anak Zal..msyukkk je..:)

Semoga anak dan isteri sihat sejahtera selalu. Salam.

al_husni said...

tahniah datuk..insyaAllah smakin murah rezeki tu..

ctfarazila said...

Tahniah en Hafizal... murah rezeki insyaAllah... moga ibu & baby cepat sihat sentiasa... Amin...

treec00l said...

tahniah bro fizal :D

alhamdulillah due2 selamat.

3 askar sekarang ya :D

peruzz said...

tahniah bro..
semoga selamat semuanyaa..
welkome muhammad iman..

bird said...

tahniah2.. hm, mmg betullah anak ni pintu rezeki..

anyway, aku tumpang happy!

Tuah said...

tahniah juruukur...tak sempat anak ko jadi pendekar tanpa nama.

mcm2 rezki mendatang..alhamdulillah..rezki baby

ps: malam arituh borak2 dengan man, die cakap die lahir masa kandungan mak die 7bulan..... berat pon ringan jerk...lihatlah hasil die sekarang :)

mie said...

tahniah zal....aku doakan anak n wife ko selamat dan cepat sembuh...:d

nasz said...

tahniah atas kelahiran org baru

tuanbri said...

wow!

Muhammad Ukail dah ada kawan...
boleh la buat satu team futsal...

Bila nak start training ni ?

tuanbri said...

eh,

Nama bini aku Iman Zakiah...

Maybe dah fate kita jumpa...

Maybe ada maksud disebaliknya...

juruukur said...

tuanbri.. aku ada 3 hero.. campur ko nya sorang.. kita dah ada 4.. tu lom campur hero pie lagi.. ha ha.. cukup cukup

abuya said...

belum terlambat utk ucapkan
tahniah pd jurukur. tahniah baby
boy lagi.
aku lak 2 girl tengah planning
nak dapatkan baby boy pulak.
tapi rezeki datang drpd tuhan kan.
anyaway tahniah tuan jurukur diatas
kelahiran Muhd. Iman.

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP