Tuesday, April 28, 2009

PROJEK JUAL TUDUNG



Aku nak mintak tolong kawan-kawan la.. mungkin korang ada sedara ke.. kawan ke.. makcik ke.. kakak kee.. yang niaga tudung.. boleh tak kenalkan ngan aku

Sebab aku cadang nak niaga tudung lak.. he he he.... sekarang nii.. macam-macam ada.. tudung ikin lah.. tudung dato k la.. telekong.. jubah.. aku pun tak reti laa.. tapi bab fesyen-fenyen nii.. kalo tanya wife aku.. mesti dia tau nii. he he he


Projek yang aku nak buat nii.. bukan untuk untung... tapi lebih kepada projek amal

Aku akan JV ngan kawan-kawan yang korang rekmen tadi.. pastu aku akan tolong jualkan tudung tuu.. untuk market obersea.. hasil untung jualan tudung tadi.. 30% akan disumbangkan kepada badan kebajikan.. yang balance 70% tuu.. untuk tambah modal lagi


Jadi.. sapa-sapa ada sedara tuu.. mintak rokmen ekk

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576

14 comments:

saladin291 said...

buat juru ukur..
sy ni asl klntan..
bab tudung ni bleh dktakn buat kt cni..kbnyakan adlah tudung bawal..cni diorang buat pkai tgn bukan mesin diikutkan ni gred A,
Gred b lak cmpuran mesin nn tgn(mesin jahit dikira tgn la) and gred c adlah kluaran kilang trus..
kain nyer cam nipis gitu and biasa jual 40 hengget even hrga sbnar 5 hengget xsmpai..
itulah apa yg sy tau coz pak sdara sy runner supply tudung mostly utk area masjid india dan jga kl

juruukur said...

saladin291... tima kasih bro.. ada sapa kawan2 ko yang bole aku hubungi..?

KEOWN said...

bun.. try tengok kat sini

http://tudung-online.com/

ada banyak panduan dan cara nak jual tudung..

aku dah try search mgg lepas.. terjumpa web nie....

KEOWN said...

last week gak aku dah survey kat masjid india....

banyak bangat tudung.... rm2 pun ada hahhahah

juruukur said...

keown.. ok nanti aku check tengok

topeq said...

tudung dato k pon ade ke...hehehe...

saladin291 said...

kiranya mcm tu la...
sy xreti sgt tp tgk pak sdara sy sminggu 2 kali trun naik kl..
keta fortuner penuh bonet...
raya thun lpas ,xmenang tgn org order...
nnti apehal ni nk plan jual raya ni bgusla plan awl sempatla makcik2x kt cni menjahit ikut order..hehehe
ni kontek sy
0199117449...saladin
nnti apa hal sy pass kat pak sdra sy yg nk trading tudung direct dari supply..

saladin291 said...

ops..lupa nk ckp,kain tdung rm2 stand by pakai ut jd kain buruk pastu...hehehe
klu sy kt cni (labuan) sy buat kecik2x jer..buat promosi kasi hadiah kat cikgu skolah shelai dua pastu ada org len berminat bru diorang order...
kira beramal smbil beruntung..hehehe

roslan said...

Salam,
aku tak ada contact, tapi aku doakan kerja murni ni diberkati.. Insyallah...

kayzen said...

ingatkan gambar mula2 tu ekin.. hehehehe

Anonymous said...

Boleh tgk tudung di http://embungaleri.blogspot.com

Anonymous said...

kat blog ni ade byk tudung2 yg boleh dibeli borong...sgt cantek dan murah2... http://tudungassyaima.blogspot.com/

MH2DZ said...

salam. saya salah seorang pemborong tudung chiffon 3 layer, kalau masih berminat telefon atau wassap saya di 0172089422

al-iklan.com said...

tahniah !!!pemilihan produk yg sgt baik.skrg ni tudung berfesyen hampir mnjdi minat di bandar2 besar.dgn adanye tudung yg dijual oleh tuan memudahkan lagi org ramai utk memiliki produk ini.ternyata sgt membantu.utk tingkatkan jualan sy cdgkan puan jual di web dibawah.Insyaallah dpt membantu.
http://al-iklan.com

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP