Thursday, April 9, 2009

MUHAMMAD IMAN DAH SEMAKIN SIHAT

Sekarang nii.. setiap hari.. aku mesti gi Hospital Serdang.. pegi tengok wife dan baby Iman. Comel jee Iman laa nii.. tido menonggeng.. kejap-kejap angkat kepala.. pastu angkat-angkat tangan.. agaknya Iman penat kot.. sebab dah lama.. lepak dalam akubator

Perkembangan Iman sekarang nii.. alhamdulilah semakin sihat.. dia tak pakai oksigen lagi dah.. pastu dah boleh minum susu.. syukur sangat.. hebat betul Kuasa Mu Ya Allah.

Cuma Iman ada deman kuning sikit.. pastu berat badan Iman berkurangan.. tapi doctor bagi tau.. tu kes biasa.. Insyaallah dalam 2-3 hari lagi.. Iman akan beransur baik.. pastu berat badan Iman akan naik.. kalo dah 1.8kg.. Iman dah boleh balik umah dah

Abang-abang Iman pulak.. Si Aisy ngan Si Naufal.. asyik tanya jee.. “bila Iman nak balik Abah? Kami nak main basikal sama-sama” ketawa aku.. bila tengok perangai anak-anak..

Wife aku pulak.. dah semakin sihat.. Cuma mungkin kena tahan 1-2 hari lagi kat wad.. sebab doctor nak pantau.. blood pressure dan kandungan protein dalam air kencing dia.. aku pun tak brapa paham sangat.. cam ner pun.. semua nya dah semakin sihat dah

Bila aku lama lepak kat hospital ni.. berkawan ngan doctor-doktor.. ngan misi-misi.. aku respek la korang.. mulia betul profesion korang.. korang betul-betul kerja.. bagi ubat.. rawat pesakit.. pastu kerja tak henti-henti.. aku sendiri dapat rasa.. penat jadi doctor ngan misi kat hospital kerajaan beb..

Untuk klien aku pulak.. aku mintak maaf banyak-banyak.. sebab kita terpaksa meeting kat hospital.. dan banyak mesyuarat terpaksa ditunda.. aku janji.. lepas urusan baby Iman aku nii selesai.. kita akan teruskan urus niaga

Ok lah.. ni dia abang-abang Iman yang nakal







INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576

13 comments:

sourplum said...

bertmbh sorg agi hero
=)

juruukur said...

sourplam.. ha ha ha.. nasib Iman la.. dapat abang-abang nakal..

juruukur said...

3 hero aku.. huru hara umah pasni.. mau jadi tongkang pecah.. kekeke

KEOWN said...

tak sabar diorang nak tunggu ketibaan adik dia kan....


Bun,, tahun-tahun hadapan masih ada untuk menunggu puteri gunung ledang menyerikan umah ko.


umah aku dah penuh ngan puteri... hehhehe

KEOWN said...

bun.. bila balik umah...

aku nak ke sepital cam tak sesuai.. askar wataniah aku banyak mission nanti kalau sampai ke sana...

juruukur said...

keown.. doktor bagi tau.. sok wife aku boleh balik.. tapi anak aku.. masih dok sepital lagi.. kesian baby iman aku.. dok sorang sorang dia

aku ada 3 hero.. ko lak ada 3 puteri.. dah ngam tuu.. mana tau ada rezeki kita.. pasni.. tak yah susah2 kita nak bahagi2 harta.. boleh terus pindah milik jee.. kat budak2 tuu.. kekeke

dah lama kita tak beli umah.. ada umah menarik tak?

KEOWN said...

tue la.. tapi semua pair anak aku ngan anak ko anak aku tua setahun.. hehehhehehe

tapi hero aku kena carik jodoh denrilah yek.. hahhaa

juruukur said...

keown.. ala tua setahun dua jee.. tak de masalah tuu.. cuba tengok cikgu linda.. kekeke

KEOWN said...

Kalau cikgu linda.. budak baru akil baligh pun nak... hahhahahha

Matt Azuri said...

weii..korang nie sembang bab anak ke bab cikgu linda..lari tune plak..hehe

kayzen said...

fuh 3 org askar.. aku baru 2 org askar..

OrgTaipei said...

恭喜..恭喜 ! 早生貴子!真幸運! Tahniah Fizal n family...moga Ira n baby cepat sembuh...berkat ..murah rezki..hepi2 semuanya

KEOWN said...

semalam jumpa ira kul 5 petang.. dah nak balik dari sepital.....

aku nak masuk mak guard tak kasi....

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP