Thursday, January 8, 2009

GAME CASHFLOW 101

Siapa pengasas game nii?
Game nii di asaskan oleh Robert Kyosaki. Dia nii adalah pengasas buku RICH DAD POOR DAD.. selain tuu dia ada banyak buku lain macam ESBI, How to Invest?, Rich Kid Smart Kid, juruukur tak tau macam mana nak terangkan kat korang.. korang explore lah sendiri kat
http://www.richdad.com, selain tuu korang leh explore kat sini lak.. http://www.bicarajutawan.com/forum/showthread.php?t=239

Kenapa juruukur suka main game nii?
Best main game nii, sebab bagi juruukur, game nii mampu latih tubi juruukur belajar macam mana nak melabur.. mungkin juruukur nii lebih sesuai belajar dengan cara bermain kot.. selain tuu, sekarang nii, lagi banyak juruukur main game nii.. juruukur lebih faham pasal duit, pasal bisnes and pasal account..

Berapa harga game nii?
Kat website richdad, mereka jual dengan harga USD195.00

Berapa harga juruukur?
Juruukur bukan jual game nii tau.. juruukur bukan agent produk ni.. Cuma juruukur nak syer ngan kawan-kawan, sapa-sapa nak game nii leh bagi tau juruukur, nanti juruukur tolong korang dapatkan. Harga RM350.00. Juruukur tak ambik untung pun…

Macam mana nak dapatkan game nii?
Kalau korang nak order, bank in duit dalam akaun Maybank juruukur : HAFIZAL BIN AHLAN account no : MAYBANK 1625–2606–1909. Dah bank in, sila sms juruukur.. 012 -3193576, maklumlah juruukur nii tak selalu ada kat office, jadi kena sms juruukur ekk

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR

20 comments:

din said...

Hello,

350.00 oklah punya harga untuk pelajari tentang kewangan...

rasanya faris dah beli, tapi takde geng nak main, nanti aku main game tu ngn faris je lah... hehe...

Btw, bila nak ajak kawan2 semua turun main Cashflow 101 ni? hehe..

Goodluck...

maimie said...

mari3......beli3.....sapa yg ada modal CF101 nih satu inbsmen yg bagus..x rugi...:d

pokdik said...

Game ni kalau nak main, berapa orang minimum?

juruukur said...

pokdik.. 3 orang dah cukup

Matt Azuri Zukainain said...

Ref No. : 97500747
Transaction Status : Accepted for Processing
Transferred From : 12470005281528
Account Type : Savings Account
Transferred Amount : RM 360.00
Available Balance : -takpela-
Bank Charges : RM 2.00
Beneficiary Bank : MAYBANK
Payment Type : Fund Transfer
Beneficiary Account : 162526061909 Add to Favor List"
Beneficiary Name : HAFIZAL
Remarks : Cashflow 101

Transaction Date, Time : 12-Jan-2009 09:28:20 AM

Bro Hafizal, as per our teleconversation...duit dah bank-in kan...nanti aku banjer minum2 maser collect nanti...leh sembang ngan tuan yg banyak experience lam hartanah...Thanks.

juruukur said...

matt.. baikkkk tuan

treec00l said...

salam en juruukur,

bil c101 ni terhad ke?

juruukur said...

treec001... aku kena order dulu..

treec00l said...

ooo,

aku mau satu, tp sebab rege die 350, aku perlukan sikit mase supaye dpt simpan duit. agak2 2-3 bulan lagi ade lagi ke?

juruukur said...

treec001.. ada.. insyaallah.. tapi bagi aku.. bagus ko beli cepat.. syer-syer lah ngan kawan-kawan..

sebab lagi banyak kali kita main.. lagi cepat kita faham pasal financial, busines, akaun..

hebatlah game nii..

pie2020 said...

fizall .
aku nak pinjamm cash flow tuu utkk gathering kita kat melaka ..

juruukur said...

pie2020. boleh.. no problem boss.. nanti aku sampai lewat petang.. jadi aku nak bagi kat sapa game tuu?

treec00l said...

Status: Successful
Reference number: 1290277451
Transaction date: 16 Jan 2009 14:46:16

Amount: RM350.00
From Account: 155032289586 WSA
To Open 3rd Party Account : 162526061909
Account Holder Name : HAFIZAL AHLAN

bro Hafizal, aku dah transfer 350.

abdul muhaimin said...

Salam En Hafizal, permaian ni ada versi b ahasa melayu tak???
saya kurang sikit nak fahamkan dalam bahasa inggeris laa

juruukur said...

semua pakai english.. tapi english dia mudah jee.. bole paham punya

abdul muhaimin said...

http://www.richdadasia.com/product/productdetail.asp?catId=1&prodId=4

saya macam dah jumpa.
tapi tak pernah pindah duit kat singapore
tolong belikan untuk aku boleh En Hafizal :D

juruukur said...

muhaimin.. bole jee.. aku ada stok lg, 1 game RM350.. mau ka?

Anonymous said...

boleh download kat rapidshare jer

Hamizi said...

salam...

mungkin terlambat... tapi ada lagi tak game board ni... saya berminat nak beli...

masarkandas said...

Bagi teman-teman domisili di Indonesia yang ingin belajar seputar game cashflow 101 dan cashflow 202 dapat mengunjungi link ini bro..

FAQS CASHFLOW

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP