Wednesday, March 18, 2009

AKTIVITI HARIAN & HAPPY BIRTHDAY NAUFAL

Semalam aku ada 3 site visit.. bersama ngan orang Pejabat Tanah Bangi. Site kali nii sekitar Bangi dan Beranang. Tujuan visit nii dibuat.. sebab pihak pejabat tanah nak ambik gambar, pada waktu yang sama.. nak semak.. apa status tanah yang aku nak pecah geran.. samada ada bangunan kee.. ada kilang kee.. mudahkan mereka nak buat laporan. Selalunya dalam tempoh sebulan lagi.. lepas site visit.. permohonan nii boleh lulus

Dan alhamdulilah.. setakad nii, belum ada kes permohonan kami, pejabat tanah tolak

Enjoy gambar kat bawah nii.. ni site Cikgu Muthi, site Kak Faridah, site Makcik Zainap






Sebelah malam pulak.. aku ada makan-makan.. sebab 17/3 adalah besday anak aku.. Si Naufal.. ulang tahun yang ke 4.. kali nii.. Si Naufal nak makan kat De Templer kat Taman Melati .. best gak tempat nii.. macam-macam ada.. yang bestnya boleh makan masakan Cina
Ok.. saksikan gambar kat bawah






INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576

10 comments:

KEOWN said...

bulan depan tambah satu lagie.....
tambah askar lagie.....

tahun depan tambah lagie... oppsss

Jamkoleksi said...

Naufal sebiji iras rupa kau... TQ

Jamkoleksi said...
This comment has been removed by the author.
shaiful said...

Contoh yg baik jurukur ni, se'busy' mana pun bisnes / kerja. Family paling penting.

juruukur said...

keown.. tambah mesti tambah.. sebab rumah bertambah, askar pun kena tambah.. ha ha ha

jamkoleksi.. ha ha ha..

shaiful.. aku dah terima berita baik dari bang Haslin.. hari isnin kita jumpa ekk.. kasi faraid itu wang

KEOWN said...

panduan main cash flow

free ebook
http://knamgis.blogspot.com/2009/03/mari-bermain-cash-flow.html

pada siapa yang baru belajar bolehlah dapatkan supaya lebih paham

juruukur said...

ko buat buku ke keown?

KEOWN said...

hehehhe sifoo pakdi punya.. aku just tolong link kan..

OrgTaipei said...

Hepi Besdey....Naufal
Hepi2 family...org jauh pn tumpang hepi......

juruukur said...

orgtaipei.. dengar cerita.. semenjak dok kat taipei.. dah kurus banyak sekarang ekk..

email lah gambar-gambir taipei.. nak tengok gak.. taipei tu cam mana.. bandaraya dia cantik tak? ha ha ha

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP