Tuesday, March 30, 2010

JALAN-JALAN JB

Aku sebenarnya baru balik dari JB nii.. dah lama aku tak turun JB.. uyooo.. banyak berubah sudah.. dulu lain.. sekarang lain sudah.. he he he

Kat JB.. aku lepak kat Pulai Spring Resort.. best gak tempat nii.. damai jee.. tenang jee.. dekat lak ngan UTM.. pastu sekitar situ.. banyak lak kedai makan.. besttt

Anak-anak aku yang paling seronot.. dalam perjalanan tuu.. kejap dia orang nyanyi laa.. kejap dia orang lompat-lompat laa.. tapi last-last .. dia orang bantai bergaduh.. ayoooo.. ada yang ngangis.. ada lak yang kena tarik telinga.. he he he.. biasa laa budak-budakan.. he he he

Bila lepak kat JB ni.. bikin aku terkenang sejarah silam laa.. zaman aku jadi student dolu-dolu.. kat UTM.. he he he.. teringat zaman buat assignment.. zaman lepak rumah sewa.. masa tuu.. kita orang dok berlima.. sekali ngan Kelana, Farid, Doremon, Maliki.. he he he.. best betoi zaman tuu.. malam-malam.. dokk lepak kat kedai mamak.. pastu balik rumah sewa.. pastu sambung study sampai pagi.. he he he

Apa pun… semua tuu sudah berlalu.. sejarah tetap sejarah beb.. dan sekarang nii.. hidup aku.. hari-hari ngan tanah tanih.. he he he..

Makan tanah.. main tanah.. tidur pun tanah.. he he he

Ok laa.. bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN

2 comments:

Pokli.com said...

tak pergi taman Universiti ker......warung noor...kedai mamak ayub....sapiah......asam pedas pak ali...kedai2 zaman belajar dulu

Shaiful said...

Nostalgia la cerita jurukur ni... lama gak tak turun JB ni... eemm terkenang gak zaman2 jadi burung hantu kat Fakulti Alam Bina. Sampai kena halau balik ngan pak guard pasal buat kerja studio.

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP