Saturday, May 1, 2010

KEJAPNYA MASA BERLALU

Hari nii.. aku ada kat Cyberjaya.. bersama aku sekarang nii.. saudara S dan saudara A.. dia orang nii semua.. classmate aku masa zaman sekolah dolu-dolu

Wowowo.. hebat-hebat dia orang nii sekarang.. tahap hartawan sudah.. rumah banyak.. tanah banyak.. semua investment dia orang .. main juta-juta sudah.. he he he

Sebelum aku terlupa… sempena 1 Mei nii.. aku nak ucapkan.. selamat bercuti kat korang semua.. dan Selamat Menyambut Hari Buruh.. bagi mereka yang rajin kerja tuu.. ini hari.. korang kasi cuti laa.. esok.. kita sambung balik kerja.. he he he

Bukan tuu jee.. 1 Mei nii gak.. hari istimewa bagi aku sefamily.. sebab hari nii.. hari ulangtahun perkahwinan kita orang yang ke-6... uyoo rasa kejap jee masa berlalu.. sedar-sedar.. dah 6 tahun sudah aku kawin.. anak-anak pun dah semakin bosar..

Jadi Insyaallah.. kejap lagi.. kita orang nak keluar nii.. kita orang nak gi jalan-jalan.. nak gi makan-makan.. he he he

Ok laa… layann


INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN

11 comments:

ojah said...

selamat hari buruh & happy 6th anniversery... senang ingat tarikh nih :)

juruukur said...

happy happy.. toche toche

Lukeman Yusoff said...

Happy anniversary bun. Moga bahagia selamanya. 1 mei 2004, awal sebulan drp kitaorang 1 jun 2004. Anak pun sama2 dah 3. Bezanya aku belum keluar rate race aje hehe...Doakan ya

Wida said...

Happy anniversary juruukur.. 6 tahun.. 3 anak.. 8 tahun 4 anak :).. congratulation atas semua milestone yg berjaya dikecapi :)

ctfarazila said...

Happy anniversary... rupenye aku kawen dulu drpd juruukur ni... anak dah 4 sbb ekspres yg no-3 twin :) & belum keluar rat race jugak... doakan kite yg belum keluar rat race ni keluar cepat2 mcm juruukur... Amin!

Matjoe said...

happy anniversary bro

juruukur said...

tima kasih semua.. he he he he

dodi said...

Fizal,
happy anniversary.

bergambar kat pantai kemasik ke tu?..

AlFateh said...

asmkm ya akhi,

tahniah utk mayday awk yg tersendiri, mudah2an kekal baik2 blaka dan bahagia...

doakan kwn ni...blm smbutan ulg tahun lg hehe

juruukur said...

tq.. tq semua

izzat said...

salam..background pantai tu cam kat kemaman, trg je...huhu...nak tanya..apakah ciri2 tanah yg perlu ada sebelum beli tanah

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP